fbpx

POGOSTA VPRAŠANJA

Domov / POGOSTA VPRAŠANJA

POGOSTA VPRAŠANJA

Menimo, da bi se vsaka punca ki pričenja z ličenjem morala udeležiti vsaj ene delavnice ličenja. Na delavnici ličenja razložimo osnove ličenja in njegov namen. V poplavi kozmetičnih izdelkov na trgu, bo odlično da boš sama znala prepoznati prave izdelke zate – to se boš seveda tudi naučila na delavnici ličenja. Vizažistka pa ti bo prav tako svetovala pravilno ter primerno ličenje za tvoja leta – katere izdelke uporabljati ter v kakšni količini.

Delavnice ličenja potekajo skozi celo leto po najrazličnejših lokacijah. Zato redno spremljaj naš instagram, facebook in spletno stran kjer vsak mesec objavimo nove lokacije! 🙂

Delavnice ličenja smo pričeli organizirati junija 2018. Za nami je že preko 60 izvedenih delavnic ličenja in s tem preko 500 udeleženk. Delavnice ličenja izvajajo strokovno podkovane vizažistke. V kolikor z izvedbo delavnice ličenja ne boste zadovoljni vam seveda nudimo 100% garancijo.

Klikni na stran DOGODKI ter izberi lokacijo na kateri bi se želela udeležiti delavnice ličenja. Izberi poljuben termin ter paketek delavnice (že od 19EUR dalje). Pošlji svojo prijavo in na mail boš prejela vse podatke za plačilo. Tvoje mesto je zagotovljeno šele ko prejmemo plačilo in ti pošljemo potrditveni mail.

Masterclasse ne organiziramo tako pogosto kot delavnice ličenja, a se vseeno trudimo in vedno strmimo k novim dogodkom ki bi bili zanimivi za vse ljubiteljice ličenja! Zagotovo tudi trenutno oblikujemo nov veliki dogodek, tako da redno spremljaj našo stran in bodi obveščena o vseh novih velikih dogodkih.

IMAŠ VPRAŠANJE? PIŠI NAM!: