Akcija!

100% Hialuronski eliksir (klinično testirano)

45.00 19.99

100% Hialuronski eliksir je klinično testiran in ne vsebuje parabenov in silikonov. Primeren za vse vrste kože, še posebej za kožo po 35. letu starosti. Perfektna rešitev ob znamenjih staranja, nastajanja gubic in sprememb tona kože. Idealen za kožo s prvimi znaki staranja. Z reaktivacijo funkcij celice regenerira, zagotavlja gladkost, elastičnost in vitalnosti. Več o samem izdelku pa si preberite spodaj.

Ni na zalogi

Opis

100% HIALURONSKO ELIKSIR

100% Hialuronski eliksir je klinično testiran in ne vsebuje parabenov in silikonov. Primeren za vse vrste kože, še posebej za kožo po 35. letu starosti. Perfektna rešitev ob znamenjih staranja, nastajanja gubic in sprememb tona kože. Idealen za kožo s prvimi znaki staranja. Z reaktivacijo funkcij celice regenerira, zagotavlja gladkost, elastičnost in vitalnosti.

KAJ JE HIALURONSKA KISLINA?

Hialuronska kislina je naravna snov v koži. Njena količina se zmanjša s starostjo, tako da koža zahteva ustrezno nego. Vlažilna aktivnost 100% hialuronskega eliksira je povezana s lastnostmi hialuronske kisline, katere ena molekula veže okoli 250 molekul vode. Ima odlične vlažilne, glajne in negovalne učinke. Hranjena in dobro hidrirana koža ima boljšo prepustnost aktivnih snovi.

UPORABA

S pipeto uporabite 100% hialuronski eliksir neposredno na očiščeni obraz, vrat in dekolte. Masirajte nežno v krožnih gibih in ga pustite absorbirati. Uporabljate lahko podnevi in ponoči, tudi pri ličenju. Izdelek uporabite kot prvi korak pri zdravljenju z eliksirji. Nato je priporočljivo uporabiti 100% kolagenski eliksir, ki pa bo tudi kmalu na voljo v naši spletni trgovinici.

IMAŠ VPRAŠANJE?

Ni problema! Piši nam na info@top-nega.si Z veseljem ti bomo pomagali pri izbiri pravega izdelka.

SLEDI NAM NA SOCIALNIH OMREŽJIH

Redno te o vseh novostih in novičkah obveščamo tudi na našem facebook profilu https://www.facebook.com/TopNega/ ter na instagramu https://www.instagram.com/topnega_sl/ .

 

Dodatne informacije

Količina

15ml

Sestavine

AQUA, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, BENZYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL UNDECYLENATE

Tip

Eliksir

Znamka

Pierre Rene Medic

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti