Akcija!

86% SERUM IN DNEVNA KREMA IZ POLŽJE SLINE

84.40 33.76

V naši trgovinici od danes dalje nudimo tudi 86% serum iz polžje sline in dnevno kremo. Sestavili pa smo tudi paketek obeh – TA TEDEN NA VOLJO PO AKCIJSKI CENI.  Več o izdelku in celotnem paketku si preberite spodaj.

Opis

86% SERUM IN DNEVNA KREMA IZ POLŽJE SLINE

V naši trgovinici od danes dalje nudimo tudi 86% serum iz polžje sline in dnevno kremo. Sestavili pa smo tudi paketek obeh – TA TEDEN NA VOLJO PO AKCIJSKI CENI.

86% SERUM

Končno lahko v naši spletni trgovinici pozdravi 86% polžji serum – prvič v Sloveniji. Znaki staranja se začnejo pojavljati, ko koža začne izgubljati kolagen. Z dobro nego kože in kvalitetnimi izdelki pa lahko učinkovito ustavljamo ta proces. Formula seruma je sestavljena prav za nego vašega obraza. Zjutraj in zvečer nanesite majhno količino seruma na čisto kožo. Nežno razmažite po celotni površini obraza. Serum se intenzivno vpije v kožo ter jo navlaži. (30ml)

DNEVNA KREMA S POLŽJO SLINO

Polžja dnevna krema s kar 15 SPF zaščito. Ima še večji učinek, če jo uporabljamo v kombinaciji s serumom. Kremo nanesite na predhodno očiščeno kožo in se izognite očesu. Krema regenerira kožo, pospešuje njegovo obnovo in upočasnjuje postopek staranja. (50ml)

ZAKAJ RAVNO POLŽJA SLINA?

Polžja slina ščiti polže pred odrgninami, bakterijami in UV žarki. Vsebuje elastin, antimikrobe, proteine, bakrove peptide, hialuronsko kislino in glikolno kislino. Strokovnjaki so si enotni, da polžja slina pospeši proizvodnjo kolagena in elastina – kar povzroči obnovo, čvrstost in ten kože. Več kot serum vsebuje polžje sline, bolj je učinkovit. In ravno iz tega razloga vam z veseljem predstavljamo polžji serum s kar 86% POLŽJO SLINO. 

KOLAGEN

Kolagen je snov, ki je “odgovorna” za elastičnost in trdnost. Navlaži vašo kožo in nenehno obnavlja svoje celice. Polžja slina pomaga temu procesu.

VEČ O IZDELKIH

Na voljo sta tudi v ločeni prodaji. Več o sestavinah, količini pa si preberite na naslednjih povezavah -> 86% POLŽJI SERUM in DNEVNA KREMA IZ POLŽJE SLINE.

VARNOST

Med procesom pridobivanja polžje sline uporabljamo varne, nadzorovane metode. Metode ne povzročajo in ogrožajo polže.

IMATE VPRAŠANJE? PIŠITE NAM!

Še vedno niste popolnoma prepričani v nakup? Z veseljem vam pomagamo in svetujemo! Pišite nam na info@top-nega.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Dodatne informacije

Znamka

Element

Vrsta izdelka

IZDELKI IZ POLŽJE SLINE

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti