BODIFIT PAKET: WOMAN POWER

25.00

Paketek vsebuje skrbno izbrane izdelke – več o paketku pa si preberite spodaj.

Kategorija:

Opis

Paketek Woman Power vsebuje naslednje izdelke:

  • Linne hladni konjski balzam v kremi: Hladilni konjski balzam v kremi z dragocenimi zelišči. Sestavine, ki jih vsebuje poživijo, hladijo in sprostijo vaše mišice in sklepe. Odlična kombinacija sestavin blagodejno vpliva na utrujene noge, sklepe in mišice po celem telesu. Blagodejno vpliva na utrujene in obremenjene sklepe, mišice, hrbet, rame, kolena in vrat. Sprošča, poživi in hladi. Primeren za nego mišic in sklepov po treningu in drugih aktivnostih. Po napornih treningih ali hoji je ena pomembnejših procesov regeneracija. Hladilni konjski balzam namažite po vsakem treningu na mišice in sklepe. Vaše mišice se bodo ustrezno sprostile in se pripravile na naslednje obremenitve. Tako boste lažje preprečili morebitne poškodbe.
  • Anticelulitni serum: Preprečuje nastanek strij in krepi kožo. Učinki se začnejo kazati če po 14 dneh. Idealen izdelek s katerim lahko učvrstimo svojo kožo in se znebimo strij še pred poletjem.
  • Samoporjavitveni lotion za telo: Idealen izdelek za samoporjavitev. Ena največjih novosti v naši spletni trgovinici – učinki vidni že po prvem nanosu.

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti