AMPULE S KOLAGENOM

9.90

Profesionalen izdelek z močnimi regenerativnimi učinki z visoko vsebnostjo naravnega kolagena (iz lososa) in elastina, katerih cilj je ustaviti proces staranja, intenzivno prehranjevanje in pomirjujočo kožo. Že po 25 letih koža postopno zmanjšuje proizvodnjo kolagena in elastina, kar povzroči nastajanje gub in slabo kožo. Uporaba izdelkov, ki vsebujejo kolagen, omogoča ustavitev ali upočasnitev procesa staranja. Naravni kolagen, vsebovan v ampulah PIERRE RENE MEDIC, je aktivni protein, ki prodre globoko v kožo, hrani, izboljša trdnost in stimulira fibroblaste za sintezo kolagena. Dodatek elastina, ki se pojavi skupaj s kolagenom v človeškem telesu, povečuje trdnost in elastičnost kože. Redna uporaba izdelka naredi kožo bolj trdno, pospešuje sintezo kolagena, intenzivno vlaži povrhnjico in znatno upočasni nastajanje novih gub.

Opis

COLLAGEN AMPULE

Intenzivna regeneracija sedemdnevnega zdravljenja z aktivnim kolagenom in elastinom v ampulah.

FORMULA COLLAGEN AMPUL

Profesionalen izdelek z močnimi regenerativnimi učinki z visoko vsebnostjo naravnega kolagena (iz lososa) in elastina, katerih cilj je ustaviti proces staranja, intenzivno prehranjevanje in pomirjujočo kožo. Že po 25 letih koža postopno zmanjšuje proizvodnjo kolagena in elastina, kar povzroči nastajanje gub in slabo kožo. Uporaba izdelkov, ki vsebujejo kolagen, omogoča ustavitev ali upočasnitev procesa staranja. Naravni kolagen, vsebovan v ampulah PIERRE RENE MEDIC, je aktivni protein, ki prodre globoko v kožo, hrani, izboljša trdnost in stimulira fibroblaste za sintezo kolagena. Dodatek elastina, ki se pojavi skupaj s kolagenom v človeškem telesu, povečuje trdnost in elastičnost kože. Redna uporaba izdelka naredi kožo bolj trdno, pospešuje sintezo kolagena, intenzivno vlaži povrhnjico in znatno upočasni nastajanje novih gub.

INDIKACIJE

Izdelek je posebej namenjen za zrelo kožo z znaki staranja, suhe in dehidrirane kože, ki zahteva regeneracijo, modeliranje in konturno dviganje ter izboljšanje trdnosti in elastičnosti. Namenjen takojšnjemu glajenju iz globljih gub, je odličen dodatek k zdravljenju.

UPORABA

Odprite tako, da zlomite najtanjši del ampule. Po čiščenju kože vsebino ampule z rokami nanesite po obrazu in vratu. Po uporabi se koža počuti napeto; to je mogoče odstraniti z uporabo kreme, vendar ne prej kot po ca. 5 minut od uporabe ampule.

Dodatne informacije

Sestavine

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, COLLAGEN, ELASTIN, COLLAGEN AMINO ACIDS, ELASTIN AMINO ACIDS, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Znamka

Pierre Rene Medic

Količina

7 AMPUL

Vrsta izdelka

AMPULE

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti