DELAVNICA LIČENJA ZA MATURANTKE

20.00

JUHUUU!

ŠE NEKAJ KORAKOV TE LOČI DO TVOJEGA MESTA NA DELAVNICI LIČENJA ZA MATURANTKE!

Prihaja večer, ki si ga boš zapomnila za vse življenje! Tvoj maturantski ples! Draga lepotička, ker vemo koliko stroškov prinese že sama priprava na ta večer, ti želimo dilemo pri ličilih olajšati mi!

Na delavnici ličenja za maturantke se bomo posvetili izključno makeup-u, ki bo na ta dan pristajal TEBI, tvoji obleki, tvojemu izgledu. Profesionalna vizažistka ti bo iz prve roke svetovala, kaj bi bilo najbolj primerno zate. Potem pa boš v svoje roke čopiče vzela ti in se naučila ustvariti pravi MATURANSTSKI MAKEUP.

Obarvali ti bomo popoldne polno ličil in polno novega znanja! In poskrbeli, da se boš na tvoj večer počutila samozavestno in lepo!

Lepotička, hitro si zagotovi svoje mesto in se vidimo!

IN KAJ VSE TI PODARIMO?

Prejmeš tudi skripto o osnovnem ličenju, – 15% popust na VSE izdelke v našem salonu na dan delavnice, profesionalno svetovanje in vodenje certificirane vizažistke, pripravili pa bomo tudi maturantske paketke ki bodo ekskluzivno na voljo le na dan delavnice.

100% GARANCIJA NA TVOJE ZADOVOLJSTVO!

Tako je! Pri nas imaš 100% garancijo na tvoje zadovoljstvo. Če z delavnico ne boš zadovoljna, ti vrnemo denar! Ja, tako enostavno je.

SAMO ŠE NEKAJ KORAKOV!

Samo še nekaj korakov te loči do tvojega mesta na naših delavnicah ličenja!

  1.  Delavnico ličenja dodaj v košarico.
  2. Zaključi nakup – preko predračuna (tvoje mesto na delavnici bo POTRJENO, ko prejmemo tvoje plačilo).
  3. Izpolni svoje podatke.
  4. KONČANO! Zagotovila si si svoje mesto na delavnici.

BERI SPODAJ ZA VSE OSTALE INFORMACIJE.

 

Kategorija:

Opis

HEJ LEPOTIČKA!

Za nami je že več kot 20 delavnic ličenja! Postani del naše zgodbe tudi ti. Obarvaj si popolne pooolno ličil, dobre volje, novih nasvetov in svetovanja. Delavnica ličenja je omejena na 10 mest, tako da se ti bomo na delavnici 100% posvetili in odgovorili na vsa tvoja vprašanja!

OSNOVNI PODATKI

KJE? SLAMNIKARSKA ULICA 18, VHOD 6, 1230 DOMŽALE
CENA – 20EUR/ OSEBO
TRAJANJE – CCA 3 DO 4 URE

ALI POTREBUJEM PREDZNANJE?

Predznanje ni potrebno, ravno zato organiziramo delavnico ličenja da se naučiš novih veščin v svetu ličenja! Vse kar potrebuješ je dobra volja, kajti prepričani smo da ti bo delavnica zares prijetno doživetje!

LAHKO PRINESEM SVOJE IZDELKE?

Seveda! Če imaš kakršnokoli vprašanje o izdelkih, ki jih že uporabljaš jih prinesi na delavnico in se o njih posvetuj z našo vizažistko. Če boš na večer maturantskega plesa ustvarjala s svojimi čopiči, jih prinesi – tako se boš lahko še bolje naučila ličiti.

Načeloma pa te tam pričakajo makeup čopiči, različne tekoče podlage, senčke, paletke – skratka VSE od ličil.

KAKO DELAVNICA POTEKA?

Vse o poteku delavnice, boš izvedela po prijavi na dogodek oz. delavnico. Lahko pa ti izdamo, da je delavnica sestavljena tako iz teoretičnega dela kot praktičnega – ko v svoje roke makeup čopiče vzameš ti.

KJE SE LAHKO PRIJAVIM?

Klikni na spodnji gumb in delavnico dodaj v košarico! Zaključi nakup in mesto na delavnici je tvoje! Potrjeno bo takoj, ko dobimo tvoje plačilo preko predračuna.

Upamo, da se vidimo in da si skupaj obarvamo popoldne polno makeup-a in novega znanja.

NAD 20€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO / NAD 30€ NAKUPA PA PREJEMETE DARILO! Opusti