Akcija!

Dokolenke z ekstraktom Aloe Vere – Medic

4.80 2.40

Posebnosti linije Gabriella Medic so zagotovo dokolenke z ekstraktom aloe vere. Ekstrakt se nahaja na samem stopalu dokolenk. Omogoča lažji korak in preprečuje neznosno bolečilo v stopalih po urah hoje v neudobni obutvi. So 20DEN.  Dokolenke z ekstraktom Aloe Vere so na voljo v več odtenkih, kot so črna, siva in beige.  Kožne dokolenke Medic so zagotovo nepogrešljiv izdelek v omari vsake ženske. Vedno nam pridejo prav. Lahko jih oblečemo pod hlače ali krilo. Ne izvajajo nobenega pritiska na kožo, kajti so zelo mehke in udobne. Po nošenju dokolenk se na vaši koži ne bo poznalo obrisov. Več o izdelku pa si preberite spodaj.
Vse nogavičke, dokolenke in hlačne nogavice v našem outletu so izredno kvalitetne in močne. Ne strgajo se ob pritisku in jih lahko uporabljate dolgo obdobje. Prepričajte se v spodnjem videju.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

DOKOLENKE Z EKSTRAKTOM ALOE VERE

Posebnosti linije Gabriella Medic so zagotovo dokolenke z ekstraktom aloe vere. Ekstrakt se nahaja na samem stopalu dokolenk. Omogoča lažji korak in preprečuje neznosno bolečilo v stopalih po urah hoje v neudobni obutvi. So 20DEN.

Dokolenke z ekstraktom Aloe Vere so na voljo v več odtenkih, kot so črna, siva in beige.  Kožne dokolenke Medic so zagotovo nepogrešljiv izdelek v omari vsake ženske. Vedno nam pridejo prav. Lahko jih oblečemo pod hlače ali krilo. Ne izvajajo nobenega pritiska na kožo, kajti so zelo mehke in udobne. Po nošenju dokolenk se na vaši koži ne bo poznalo obrisov. Primerne za nošenje pozimi kot tudi poleti. Lahko služijo kot trendovski modni dodatek  ali kot dokolenke pod krilom.

Vse nogavičke, dokolenke in hlačne nogavice v našem outletu so izredno kvalitetne in močne. Ne strgajo se ob pritisku in jih lahko uporabljate dolgo obdobje. Prepričajte se v spodnjem videju.

Poleg posebnih Medic kožnih, črnih in sivih dokolenk pa vam nudimo tudi običajne dokolenke Super, ki so prav tako nepogrešljiv izdelek v omari vsake ženske. Te so prav tako na voljo v barvi črne, sive in beige. Več o dokolenkah super pa si preberite tukaj -> Kožne dokolenke Super – na voljo v več odtenkih! Nudimo pa vam tudi različne oblike nogavic. Tako mrežaste kot tudi Medic (oz. navadne). Mrežaste nogavičke so prav tako na voljo v različnih barvah. Ponudbo nogavičk preverite tukaj -> https://top-nega.si/kategorija/outlet/?filter_tip=515 . Ponudbo dokolenk pa na naslednjem linku -> https://top-nega.si/kategorija/outlet/?filter_tip=508 .

Za več nasvetov in novic pa nam ne pozabite slediti na naši facebook strani -> https://www.facebook.com/TopNega/ in instagram profilu: https://www.instagram.com/topnega_sl/ .

Dodatne informacije

Tip

Dokolenke

Znamka

Gabriella

Barva

BEIGE, GRAFIT, NERO

Sestavine

85% POLIAMID
15% ELASTAN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dokolenke z ekstraktom Aloe Vere – Medic”

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti