KAVNI PEELING Z JAGODO + BOMBICA ZA KOPANJE

19.99

KAVNI PEELING Z JAGODO

Kavni peeling z jagodo iz kave robuste in hladnostiskanih olj. Peeling učinkuje že po nekaj uporabah. Najboljše orožje proti celulitu. Vsebuje formulo, ki poskrbi za gladko kožo brez celulita. Hkrati pa tudi upočasnjuje proces staranja kože. Vsebuje kavo robusto, ki stimulira krvni obtok in izboljša izgled vaše kože. Zmanjšuje celulit in poskrbi za kožo. Čajni sladkor odstani mrtve kožne celice, hrani in vlaži kožo. Mrtvo morje pomaga razstrupljati kožo. Kakavovo maslo gladi kožo. Avokadovo olje hrani kožo in pomaga pri obnovi. Sladko mandljevo olje gladi in vlaži kožo. Semena jagode vašo kožo naredijo gladko. Vitamin E upočasni proces staranja

BOMBICA ZA KOPANJE

Bombica za kopanje s prijetno aromo. Poskrbi, da se vaše telo v kadi popolnoma sprosti. Nahrani vašo kožo – je ne izsuši.

kože.

Kategorija:

Opis

KAVNI PEELING Z JAGODO

Kavni peeling z jagodo iz kave robuste in hladnostiskanih olj. Peeling učinkuje že po nekaj uporabah. Najboljše orožje proti celulitu. Vsebuje formulo, ki poskrbi za gladko kožo brez celulita. Hkrati pa tudi upočasnjuje proces staranja kože.

SESTAVINE IN NJIHOV UČINEK

Vsebuje kavo robusto, ki stimulira krvni obtok in izboljša izgled vaše kože. Zmanjšuje celulit in poskrbi za kožo. Čajni sladkor odstani mrtve kožne celice, hrani in vlaži kožo. Mrtvo morje pomaga razstrupljati kožo. Kakavovo maslo gladi kožo. Avokadovo olje hrani kožo in pomaga pri obnovi. Sladko mandljevo olje gladi in vlaži kožo. Semena jagode vašo kožo naredijo gladko. Vitamin E upočasni proces staranja kože.

BOMBICA ZA KOPANJE

Bombica za kopanje s prijetno aromo. Poskrbi, da se vaše telo v kadi popolnoma sprosti. Nahrani vašo kožo – je ne izsuši.

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti