LINIJA LINNE: KONJSKI BALZAM V KREMI + GLUKOZAMIN KREMA

14.99

Kategorija:

Opis

GLUKOZAMIN MAZILO

Vsebuje edinstveno kombinacijo blagodejnih sestavin. Formula kreme je zelo učinkovita, na kožo pa jo nanašamo z masažnimi gibi. Mazilo je formulirano z glukozaminom – naravno snovjo, ki pomaga kolagenu pri tvorbi vezivnega tkiva. Edinstvena baza mehča kožo, povečuje vlažnost, prožnost in zagotavlja nujno prehrano. Samo za zunanjo uporabo.

KAJ JE GLUKOZAMIN?

Glukozamin je aminosladkor, ki se nahaja v skoraj vseh telesnih tkivih, največ pa ga je v vezivnem tkivu in hrustancu. Glukozamin je najosnovnejši gradnik v biosintezi številnih snovi, vključno z glikoproteini, glikozaminoglikani in proteoglikani, ki so tesno povezane s strukturo in funkcijo sklepov. Primer teh gradnikov je beljakovinski kolagen.

ZAKAJ UPORABLJATI GLUKOZAMIN?

Uporablja se pri osteoartritisu, ki je med najpogostejšimi oblikami bolezni sklepov, revmatoidnem artritisu, lahko pa tudi pri športni poškodbi sklepa. Osteoartitis je degenerativna bolezen, ki prizadane različne sklepe, kot so kolena, komolci,ramena, kolki in hrbtenica pri starejši poulaciji. Pojavijo se bolečine, togost, omejitev gibanja in otekanje ter deformacije sklepov.

HLADILNI KONJSKI BALZAM V KREMI

Hladilni konjski balzam v kremi dragocenih zelišč. Sestavine, ki jih vsebuje poživijo, hladijo in sprostijo vaše mišice in sklepe. Odlična kombinacija sestavin blagodejno vpliva na utrujene noge,  sklepe in mišice po celem telesu.

VISOKA UČINKOVITOST

Ena od glavnih posebnosti balzama je ta, da je balzam v kremi kar podaljša čas njegovega delovanja. Počasneje se vpija.

ZA KOGA JE PRIMEREN?

Hladilni konjski balzam v kremi je primeren za vsakogar. Blagodejno vpliva v naslednjih primerih:

  • Bolečina v sklepih in hrbtu
  • Oslabljeni in izrabljeni sklepi
  • Po treningu
  • Po športnih aktivnostih

KAJ VSEBUJE BALZAM?

Vsebuje Izvlečke listov melise, cveta kamilice, kafre, evkaliptusovega olja in mentola.

IDEALEN IZDELEK ZA ŠPORTNIKE

Po napornih treningih je ena pomembnejših procesov regeneracija. Hladilni konjski balzam namažite po vsakem treningu na mišice in sklepe. Vaše mišice se bodo ustrezno sprostile in se pripravile na naslednje obremenitve. Tako boste lažje preprečili morebitne poškodbe.

UPORABA

Je idealen izdelek za hitro sproščanje mišic. Po treningih, po hoji v hribih – po aktivnostih. Je na osnovi zelišč, zato ga lahko namažemo večkrat na dan. Nežno z masažnimi gibi ga vtiramo v kožo. Pazimo na oči in usta.

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti