Akcija!

Mrežaste dokolenke, Kabare

4.60 2.30

Mrežaste dokolenke so eden najnovejših trendov pri nas! Na voljo v različnih barvah kot so črna, siva in beige. Ne izvajajo nobenega pritiska na kožo, kajti so zelo mehke in udobne. Po nošenju dokolenk se na vaši koži ne bo poznalo mrežastih obrisov.

Vse nogavičke, dokolenke in hlačne nogavice v našem outletu so izredno kvalitetne in močne. Ne strgajo se ob pritisku in jih lahko uporabljate dolgo obdobje. Prepričajte se v spodnjem videju.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,

Opis

MREŽASTE DOKOLENKE

Mrežaste dokolenke so eden najnovejših trendov pri nas! Na voljo v različnih barvah kot so črna, siva in beige. Ne izvajajo nobenega pritiska na kožo, kajti so zelo mehke in udobne. Po nošenju dokolenk se na vaši koži ne bo poznalo mrežastih obrisov. Primerne za nošenje pozimi kot tudi poleti. Lahko služijo kot trendovski modni dodatek pot “strganimi” kavbojkami ali kot dokolenke pod krilom. Poleg mrežastih nogavic pa vam nudimo tudi dokolenke Medic, ki so prav tako na voljo v barvi črne, sive in beige.

Vse nogavičke, dokolenke in hlačne nogavice v našem outletu so izredno kvalitetne in močne. Ne strgajo se ob pritisku in jih lahko uporabljate dolgo obdobje. Prepričajte se v spodnjem videju.

Nudimo pa vam tudi različne oblike nogavic. Tako mrežaste kot tudi Medic (oz. navadne). Mrežaste nogavičke so prav tako na voljo v različnih barvah. Ponudbo nogavičk preverite tukaj -> https://top-nega.si/kategorija/outlet/?filter_tip=515 . Ponudbo dokolenk pa na naslednjem linku -> https://top-nega.si/kategorija/outlet/?filter_tip=508 . Za več nasvetov in novic pa nam ne pozabite slediti na naši facebook strani -> https://www.facebook.com/TopNega/ in instagram profilu: https://www.instagram.com/topnega_sl/ .

 

Dodatne informacije

Tip

Dokolenke, MARKET PROGRAM

Znamka

Gabriella

Barva

BEIGE, GRAFIT, NERO

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mrežaste dokolenke, Kabare”

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti