Akcija!

Mrežaste nogavičke

3.20 1.60

Mrežaste nogavičke so eden najnovejših trendov pri nas! Na voljo v različnih barvah kot so črna, siva in beige. Ne izvajajo nobenega pritiska na kožo, kajti so zelo mehke in udobne. Po nošenju nogavičk se na vaši koži ne bo poznalo mrežastih obrisov. Primerne za nošenje pozimi kot tudi poleti. Lahko služijo tudi kot trendovski modni dodatek. Poleg mrežastih nogavičk pa vam nudimo tudi nogavičke ter dokolenke Medic, ki vsebujejo sam ekstrakt Aloe vere. Več o izdelkih pa si preberite spodaj.

Vse nogavičke, dokolenke in hlačne nogavice v našem outletu so izredno kvalitetne in močne. Ne strgajo se ob pritisku in jih lahko uporabljate dolgo obdobje. Prepričajte se v spodnjem videju.

Počisti

Opis

MREŽASTE NOGAVIČKE

Mrežaste nogavičke so eden najnovejših trendov pri nas! Na voljo v različnih barvah kot so črna, siva in beige. Ne izvajajo nobenega pritiska na kožo, kajti so zelo mehke in udobne. Po nošenju nogavičk se na vaši koži ne bo poznalo mrežastih obrisov. Primerne za nošenje pozimi kot tudi poleti. Lahko služijo tudi kot trendovski modni dodatek.

Poleg mrežastih nogavičk pa vam nudimo tudi nogavičke ter dokolenke Medic, ki vsebujejo sam ekstrakt Aloe vere. Na voljo so tako na voljo v barvi črne, sive in beige. Povezava do nogavičk in dokolenk Medic -> Nogavičke Medic + Dokolenke z ekstraktom Aloe Vere Poleg mrežastnih nogavičk pa so na voljo tudi mrežaste dokolenke, ki prav tako ne izvajajo nobenega pritiska na kožo – Mrežaste dokolenke, Kabare

Vse nogavičke, dokolenke in hlačne nogavice v našem outletu so izredno kvalitetne in močne. Ne strgajo se ob pritisku in jih lahko uporabljate dolgo obdobje. Prepričajte se v spodnjem videju.

Za več nasvetov in novic pa nam ne pozabite slediti na naši facebook strani -> https://www.facebook.com/TopNega/ in instagram profilu: https://www.instagram.com/topnega_sl/ .

Dodatne informacije

Tip

MARKET PROGRAM, Nogavičke

Znamka

Gabriella

Barva

BEIGE, NERO

Sestavine

85% POLIAMID
15% ELASTAN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mrežaste nogavičke”

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti