Akcija!

Nogavičke z ekstraktom Aloe Vere

3.60 1.80

Zagotovo ena največjih posebnosti linije Gabriella Medic – nogavičke z ekstraktom Aloe Vere. Ekstrakt se nahaja na samem stopalu dokolenk. Omogoča lažji korak in preprečuje neznosno bolečilo v stopalih po urah hoje v neudobni obutvi. So 20DEN. Nogavičke z ekstraktom Aloe Vere so na voljo v več odtenkih, kot so črna, siva in beige.  Kožne nogavičke Medic so zagotovo nepogrešljiv izdelek v omari vsake ženske. Vedno nam pridejo prav. Več o izdelku pa si preberite spodaj.

Vse nogavičke, dokolenke in hlačne nogavice v našem outletu so izredno kvalitetne in močne. Ne strgajo se ob pritisku in jih lahko uporabljate dolgo obdobje. Prepričajte se v spodnjem videju.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Opis

NOGAVIČKE Z EKSTRAKTOM ALOE VERE

Zagotovo ena največjih posebnosti linije Gabriella Medic – nogavičke z ekstraktom Aloe Vere. Ekstrakt se nahaja na samem stopalu dokolenk. Omogoča lažji korak in preprečuje neznosno bolečilo v stopalih po urah hoje v neudobni obutvi. So 20DEN.

Nogavičke z ekstraktom Aloe Vere so na voljo v več odtenkih, kot so črna, siva in beige.  Kožne nogavičke Medic so zagotovo nepogrešljiv izdelek v omari vsake ženske. Vedno nam pridejo prav. Lahko jih oblečemo pod hlače ali krilo. Ne izvajajo nobenega pritiska na kožo, kajti so zelo mehke in udobne. Po nošenju dokolenk se na vaši koži ne bo poznalo obrisov. Primerne za nošenje pozimi kot tudi poleti. Lahko služijo kot trendovski modni dodatek  ali kot dokolenke pod krilom. Na voljo pa so tudi Dokolenke z ekstraktom Aloe Vere, ki imajo enake značilnosti kot nogavičke.

Vse nogavičke, dokolenke in hlačne nogavice v našem outletu so izredno kvalitetne in močne. Ne strgajo se ob pritisku in jih lahko uporabljate dolgo obdobje. Prepričajte se v spodnjem videju.

Poleg posebnih Medic kožnih, črnih in sivih nogavičk pa vam nudimo tudi običajne Nogavičke Lycra Super, ki so prav tako nepogrešljiv izdelek v omari vsake ženske. Te so prav tako na voljo v barvi črne, sive in beige. Na voljo so tudi Mrežaste nogavičke, ki so prav tako na voljo v različnih barvah.

Za več nasvetov in novic pa nam ne pozabite slediti na naši facebook strani -> https://www.facebook.com/TopNega/ in instagram profilu: https://www.instagram.com/topnega_sl/ .

Dodatne informacije

Tip

Nogavičke

Znamka

Gabriella

Barva

BEIGE, NERO

Sestavine

85% POLIAMID
15% ELASTAN

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nogavičke z ekstraktom Aloe Vere”

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti