Torbica z metuljčki

12.00

Torbica z metuljčki je zagotovo ena najbolj priljubljenih modnih dodatkov v naši trgovini. Zares popestri vaš dnevni “look”. Kljub motivu metuljčkov ni preveč vpadljiva in se lepo zlije z okolico. Zapira se jo z gumbom na magnetek. Mera torbice je 19cm x 15cm. Notranjost je izredno prostorna. V njo lahko spravite telefon, denarnico, ključe in še kakšne dodatne malenkosti brez katerih ne gre. Več o izdelku si preberite spodaj.

Ni na zalogi

Opis

TORBICA Z METULJČKI

Torbica z metuljčki je zagotovo ena najbolj priljubljenih modnih dodatkov v naši trgovini. Zares popestri vaš dnevni “look”. Kljub motivu metuljčkov ni preveč vpadljiva in se lepo zlije z okolico. Zapira se jo z gumbom na magnetek. Mera torbice je 19cm x 15cm. Notranjost je izredno prostorna. V njo lahko spravite telefon, denarnico, ključe in še kakšne dodatne malenkosti brez katerih ne gre.

ALI SO NA VOLJO ŠE KAKŠNE TORBICE TE OBLIKE?

Seveda. Na voljo je še kar nekaj torbic na ramo, ki so prav tako lep modni dodatek. Vsaka izmed njih pa ima nekaj, kar jo naredi posebno. Tukaj je Torbica z obeskom jelenčka – elegantna torbica, ki pa jo ravno ta obesek naredi izjemno posebno. Če pa ste bolj tip ženske, ki prisega na enobarvne izdelkej imamo vas naslednjo ponudbo: Torbica Elegant WhiteTorbica Elegant Black in Torbica Elegant Pink. So enobarvne posebne pa jih naredi velik obesek na sredini.

SLEDITE NAM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

Za več nasvetov in novic pa nam ne pozabite slediti na naši facebook strani -> https://www.facebook.com/TopNega/ in instagram profilu: https://www.instagram.com/topnega_sl/ .

Dodatne informacije

Tip

TORBICE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Torbica z metuljčki”

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti