Hej lepotička!

Za svoj maturanstki makeup sem odštela 50 EUR! Če si že imela maturantski ples, potem veš koliko stroškov to prinese. Od oblekice, čevljev do makeup-a in dodatkov. Preveč! In kaj je bilo najhuje? Kako frizerja, vizažista, izposojo obleke organizirati v enem dnevu!

Oz. v enem popoldnevu – zvečer sem morala biti že v Ljubljani ker se je ples začel.

Spomnim se, ko sem sama pri sebi rekla – oh ko bi znala sama sebi narediti maturantski makeup! Zaklenila bi se v kopalnico in bi se sama ukvarjala s svojim makeup-om. Takrat sem malo ”brskala” po spletu in nikjer nisem našla delavnice, dogodka kjer bi se lahko kakšen mesec prej naučila narediti svoj maturantski makeup!

In tukaj sem danes – prejšnje leto sem s svojo spletno trgovinico začela organizirati delavnice ličenja v našem salonu. Iskreno? Res sem bila presenečena nad odzivom! Od oktobra dalje smo zapolnili vsa mesta na delavnicah ličenja!

In letos sem se odločila za korak dlje. Oblikovala sem DELAVNICO LIČENJA – EKSKLUZIVNO SAMO ZA MATURANTKE! Ta delavnica je namenjena izključno samo maturantkam – na delavnici se boste vse maturantke same naučile svojega maturantskega makeupa. Celotni postopek! Lahko boste preizkušale med več različnimi in na koncu izbrale tistega, v katerem se najbolje počutite ve.

Če te zanima kako sem oblikovala delavnico ličenja in kaj vse sem ti pripravila klikni spodaj:

 

 

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti