TEŽAVE S KOŽO?

Težave s kožo so najpogosteje posledica nepravilne prehrane ali neustrezne nege obraza.

MOZOLJČKI IN AKNE

Oh – verjetno je to problem s katerim se vsaj 1x sreča vsaka najstnica! Ne le, da so močno boleči – tudi ne izgledajo prav nič privlačno. Zelo verjetno, je problem v prehrani. Hrana kot je suha salama, mlečni izdelki in čokolada so pogosto GLAVNI krivec, ki povzročajo mozoljčke in nepravilnosti. Drugi vzrok pa je zagotovo tudi nečistoča. Mozoljčki so posledica naše nečistoče na koži. Priporočamo ti, da za začetek poskusiš z masko za obraz, glinami in pilingi.

NAJ POENOSTAVIMO!

Oglejmo si sliko. Več kot je nečistoče, večji mozoljček bo nastal. Zgoraj je slikica, kjer je koža očiščena in se ne pojavlja noben mozoljček. Kot vidiš, se nečistoča kopiči pod kožo in posledica so mozoljčki, akne in ostale nepravilnosti.

REŠITEV?

Nega in čiščenje – s tem boš hitro in učinkovito odstranila svoje mozoljčke in akne.

Izdelek, ki je bil razglašen za najbolj prodajanega v letu 2018 v naši spletni trgovinici in ki je pomagal mnogim najstnicam je: PEEL OFF MASKA ZA OBRAZ PROTI MOZOLJEM IN AKNAM.

Za še večjo učinkovitost ter ultra hitro lepo kožo pa je čas, da začneš z uporabo pilingov za obraz. Tvojo kožo bodo očistili nečistoče. Peeling uporabljaj vsaj trikrat tedensko. Za kožo z mozoljčki in nepravilnostmi ti priporočamo naslednje:

ZAKAJ PEELING ZA OBRAZ? 

Peeling je tisti, ki bo tvojo kožo očistil do potankosti. Krema in serumi so tisti, ki tvojo kožo negujejo in preprečujejo nastajanje mozoljčkov. A če koža ne bo ustrezno očiščena, potem tudi kremica ne more pomagati.

Zato se najprej loti svoje kože s čiščenjem. Priporočamo ti zgornje izdelke, saj so že preizkušeni in priporočeni s strani mnogih najstnic, ki se jim je koža vidno izboljšala.

TI LAHKO POMAGAMO?

Z veseljem ti pomagamo! Piši nam na info@top-nega.si in svetovali ti bomo. Tvoj problem bomo posredovali strokovnjakinji na tem področju in prepričani smo, da bomo rešili tvojo težavico.

Lep pozdravček,

Top-nega.

 

 

 

 

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti