Naši spletni trgovinici so se danes pridružile peel off maske za obraz z algami. Vsebujejo skrbno izbrane sestavine, učinki pa so vidni že po nekaj uporabah!

NOVE PEEL OFF MASKE ZA OBRAZ:

Maska je še posebej primerna za vse, ki imate občutljivo kožo. Borovnice so bogate z antioksidanti, kar krepi kapilare. Maska pa pomaga zmanjšati rdečico in izsušenost na koži. Gre za izdelek, ki ima skrbno izbrane sestavine in njegovi učinki so zagotovljeni. Je nežno vijoličaste barve, tako da njen nanos še dodatno popestri.

Peel off maska za obraz je izredno vlažilna. Vsebuje liste olive in olivnega olja, ki kožo nahranijo, jo regenerirajo in izboljšajo njejo elastičnost. Maska je znamke Nacomi, ki zagovarja izključno le naravne in kvalitetne sestavine. Učinki maske so vidni že po prvi uporabi.

Peel off maska z brusnico ima veliko protistarostnih učinkov. Brusnica, ki je bogata z antioksidanti preprečuje prezgodnje staranje in pomaga koži do mladostnega, svežega videza. Maska osvetli kožo, ji da zdrav videz in sijaj.

Se želiš zavedno znebiti mozoljev, aken in ostalih nepravilnosti na tvoji koži? Potem imamo zares pravo rešitev zate! Tukaj je Peel Off Maska za obraz z morskimi algami. Zaradi vsebine ekstrakta borovnice in vitamina C je ta peel-off maska še posebej primerna za občutljivo kožo. Borovnice so bogate z antioksidanti, ki krepijo kapilare, zato maska pomaga preprečiti pordelost obraza in draženje kože.

UPORABA:

Sprva zmešaš nekaj žličk praha maske in vode. Nato mešaš dokler ne nastane gladka zmes brez grudic. Nato masko naneseš na obraz. Pustiš 15 min na obrazu in potem masko enostavno odplepiš. Tvoja koža ti bo zares hvaležna. Očiščena koža, brez rdečic in suhosti bo tukaj!  Preizkusi masko in nam poročaj o tvoji izkušnji. Zaenkrat smo prejeli samo pozitivne odzive, zato smo prepričani da bo peel off maska za obraz navdušila tudi tebe!

Za še lažjo predstavo o uporabi peel off maske za obraz, pa smo ti pripravili tudi video.

 

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti