SERUM IZ POLŽJE SLINE

Končno lahko v naši spletni trgovinici pozdravi 86% polžji serum – prvič v Sloveniji. Znaki staranja se začnejo pojavljati, ko koža začne izgubljati kolagen. Z dobro nego kože in kvalitetnimi izdelki pa lahko učinkovito ustavljamo ta proces. Formula seruma je sestavljena prav za nego vašega obraza.

ZAKAJ RAVNO POLŽJA SLINA?

Polžja slina ščiti polže pred odrgninami, bakterijami in UV žarki. Vsebuje elastin, antimikrobe, proteine, bakrove peptide, hialuronsko kislino in glikolno kislino. Strokovnjaki so si enotni, da polžja slina pospeši proizvodnjo kolagena in elastina – kar povzroči obnovo, čvrstost in ten kože. Več kot serum vsebuje polžje sline, bolj je učinkovit. In ravno iz tega razloga vam z veseljem predstavljamo polžji serum s kar 86% POLŽJO SLINO. 

KOLAGEN

Kolagen je snov, ki je “odgovorna” za elastičnost in trdnost. Navlaži vašo kožo in nenehno obnavlja svoje celice. Polžja slina pomaga temu procesu.

UPORABA SERUMA

Zjutraj in zvečer nanesite majhno količino seruma na čisto kožo. Nežno razmažite po celotni površini obraza. Serum se intenzivno vpije v kožo ter jo navlaži.

86% POLŽJI SERUM + POLŽJA DNEVNA KREMA?

Da pa bodo učinki še hitrejši in kvalitetnejši, smo vam pripravili paketek, ki vsebuje oboje. Polžji serum in polžjo kremo. Več o paketku si lahko preberete na naslednji povezavi ->

VARNOST

Med procesom pridobivanja polžje sline uporabljamo varne, nadzorovane metode. Metode ne povzročajo in ogrožajo polže.

IMATE VPRAŠANJE? PIŠITE NAM!

Še vedno niste popolnoma prepričani v nakup? Z veseljem vam pomagamo in svetujemo! Pišite nam na info@top-nega.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti