fbpx

O NAS

Domov / O NAS

SAŠA ŠTIFTAR

Ustanoviteljica delavnic ličenja Topnega

Živjo!

Pozdravljen/a na naši spletni strani Topnega.

Sem Saša Štiftar, stara sem 21 let! S topnega delavnicami ličenja sem pričela komaj dobro leto nazaj (Junij 2018). V samo enem letu smo izvedli že preko 50 delavnic ličenja, ki se jih je udeležilo več kot 500 udeleženk! Delavnice ličenja širimo po vsej Sloveniji. Ustavili smo se že v Celju, Škofji Loki, Domžalah in Novi Gorici. Kje bo naslednja postojanka? Morda ravno v tvojem kraju!

Zato skrbno spremljaj naša socialna omrežja in spletno trgovinico, da si boš lahko pravočasno zagotovila svoje mesto.

Obožujem delati nove stvari, tvegati in organizirati nove projekte. Moja nagrada so nasmejani obrazi in zadovoljstvo strankic. Vesela sem, da imam priložnost z vsemi vami deliti moje ideje in hvaležna sem prav vsakemu za vašo podporo!

No, to je bilo nekaj kratkega o meni. Če te zanima še karkoli, mi piši na info@top-nega.si. Hvala, ker si si vzel/a čas in na kratko poklepetal/a z mano.

P.S. Na kratko ti predstavim še mojo zlato ekipo, ki raste iz leta v leto. Ponosna sem na vsakega izmed njih in vesela, da skupaj z mano piše novo zgodbo Topnege.

LEA SLAPAR (VIZAŽISTKA)

Lea s svojo pozitivno energijo napolne celotni prostor. Delavnice ličenja z njo so vedno sproščene, polne veselja in smeha. Opravila je tečaj vizažista  in pred kratkim postala diplomirana kozmetičarka. Lea vodi delavnice ličenja v Domžalah.

 

MAJA GRINTAL (VIZAŽISTKA)

Vedno nasmejana in ena najbolj preprostih punc! Majo boste lahko srečale na delavnicah ličenja v Domžalah.

VERA ZORKO (VIZAŽISTKA)

Vera je z ličenjem pričela nedolgo nazaj in nad njenim delom smo navdušeni! Vero lahko srečate na delavnicah ličenja v Škofji Loki.

KIM GROŠELJ

Kim je z menoj od samega začetka – pomagala mi je pripraviti prvo delavnico ličenja v Domžalah! Ker se jaz zaradi urnika ne morem udeležiti vseh delavnic, sem to mesto prepustila njej. Na delavnicah vam pomaga, svetuje in odgovori na vsa vaša vprašanja.

NIKA REBERNAK

Nikica je naš “klic v sili”. Če sem jaz na drugem koncu sveta, se v “krizi” pokliče njo in vsi vemo da bo rešila situacijo. Nika prav tako vodi delavnice ličenja skupaj z vizažistko.

ŽIGA ŠTIFTAR

Kot si verjetno že opazil/a imava enak priimek – naključje? Seveda nee.. To je moj veliki bratec, ki ga včasih kličem tudi moja “desna roka”. Na velikih dogodkih je naša “urgenca”, saj zares zna hitro odreagirati in priskočiti na pomoč.  Pred večjimi projekti je prvi s katerim se posvetujem in skupaj gradiva nove dogodke in ideje.

IMAŠ VPRAŠANJE? PIŠI NAM!:

PODATKI PODJETJA 

Tiala d.o.o.

Ješetova ulica 5,

1230 Domžale

DDV ID številka: SI617 98592

Telefonska številka: 040 186 544

Zavezanec za DDV: DA

IBAN: SI56 0312 8100 1366 297

Matična številka: 8275335000

KONTAKT 

delavnicelicenja@top-nega.si

info@top-nega.si