Peel off maska z brusnico ima veliko protistarostnih učinkov. Brusnica, ki je bogata z antioksidanti preprečuje prezgodnje staranje in pomaga koži do mladostnega, svežega videza. Maska osvetli kožo, ji da zdrav videz in sijaj.

Zgodnje staranje, gubice, koža brez sijaja? Vsemu temu se z leti čedalje bolj izognemo. Skrbimo za zdravo prehrano in gibanje, poskušamo na kakršenkoli način ustaviti prehodni čas in ohraniti zdrav, čvrst videz, vendar to ni vse, kar lahko storimo v boju proti času. Uporaba naravne kozmetike, polne hranilnih vitaminov in mikroelementov, bo pomagala zaščititi kožo pred škodljivimi učinki ne vedno popolne prehrane in onesnaženega okolja. Popolnoma očiščena, oksidirana in vlažena koža je zaščitni oklep, ki ščiti vaše telo pred škodljivimi patogeni.

ZAKAJ RAVNO PEEL OFF MASKA Z ALGAMI? 

Peel off maska z brusnicami in algami je razvita posebej za zrele ženske in nosilce žilnega telesa – obnavlja naravni sij kože. Izvleček brusnice ima učinek učvrstitve, pomaga gladiti gube in aktivira nastajanje kolagena v koži. Visoka koncentracija vitamina C dodatno krepi krvne žile, zaradi česar je koža bolje oksidirana in nahranjena, zato se počasi stara. Maska na osnovi naravnih morskih alg in brusnice obnavlja poškodovano kožo in združuje ton kože, odpravlja manjše brazgotine in madeže.

SESTAVA IN LASTNOSTI

Izvleček brusnice

Polifenoli, ki so prisotni v velikih količinah v izvlečku brusnice, imajo močan antioksidativni učinek – odstranjujejo proste radikale iz telesa in preprečujejo prezgodnje staranje kože. Ekstrakt brusnice spodbuja sintezo elastina in kolagena, tako da je po nekaj tretmajih koža obraza očitno trdnejša in bolj elastična, fine gubice pa postanejo bolj gladke. Ogromna količina vitamina C v ekstraktu olajša obraz in ga naredi bolj enakomernega, zaradi česar izginjajo majhni učinki razbarvanja.

ALGE
Naravne morske alge so brez toksinov in onesnaževalcev, zato od prve uporabe presenetljivo očistijo kožo, regenerirajo utrujeno kožo, odpravijo madeže in brazgotine. V njihovi sestavi vsebujejo beljakovine, vitamine A, B in E, veliko mineralov: kalcij, cink, kalij in fosfor. Cink ima močan učinek, ki krepi strukturo kože in pomirja vse vnetne procese, zaradi česar je idealen za vse, ki se borijo proti aknamom in mozoljem. Provitamin A je sestavni del dermatoloških zdravil, ker aktivira procese nastajanja novih celic v koži in zmanjšuje brazgotine. Dolgotrajna uporaba pripravkov na osnovi alg odpravlja manjše pomanjkljivosti in vidno pomlajuje kožo.

Diatomejska zemlja (Diatom, Diatomit)
Naravna diatomejska zemlja je vir kremena, ki se lahko absorbira in je sestavina, ki blaži draženje in vnetje kože. Diatomejska zemlja v maski z algami Nacomi je droben prah, ki je ozemljena oblika kamna, sestavljena iz diatomskih lupin – zato se diatom šteje za enega najbolj učinkovitih naravnih adsorbentov toksinov in škodljivih snovi v telesu.

Svojo si lahko še DANES zagotoviš tukaj -> https://top-nega.si/izdelek/peel-off-maska-za-obraz-antiage/ 🙂

Pozdravček,

TopNega.

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti