DELAVNICA LIČENJA

Delavnico ličenja smo prvič organizirali v mesecu Juniju in odziv je bil zares velik! Zato smo se odločili da s Septembrom začnemo redno organizirati delavnice ličenja. Prva delavnica je delavnica ličenja z Evo Centrih / @Evinalepotilnica.

VSE O DELAVNICI

Če tudi ti obožuuuješ makeup in ličenje potem se moraš prijaviti! Celotno popolno bo obarvano v ličila. Kako poteka delavnica pa boš natančneje izvedela po prijavi na dogodek. Izdamo pa ti lahko, da delavnica vsebuje tudi praktični del kjer sama v roke vzameš čopiče in narediš svoj makeup. Ob tem pa ti svetujemo o izdelkih, vrsti makeup-a ki je primeren za tvoj tip obraza in o izdelkih ki so primerni za tvoj tip kože.

AJA! In najboljše? V ceno delavnice je vključen še Makeup Bag v vrednosti 20EUR ter skripta o osnovnem ličenju! Na dan dogodka pa boš prejela še 15% popust na VSE izdelke v našem salonu.

MI ŽE KOMAJ ČAKAMO! SE ŽELIŠ PRIJAVITI?

Če želiš tudi ti postati del delavnice, se prijavi pod kategorijo #DOGODKI. Če pa imaš za nas vprašanje , pa nam piši na info@top-nega.si ali nas pokliči na 040/186544.

 

NAD 30€ NAKUPA VAM PODARIMO BREZPLAČNO POŠTNINO! Opusti