fbpx

ZNAMKE

Domov / ZNAMKE

GREEN PHARMACY

Znamka Green Pharmacy zaupa v tisto, kar je znano in dokazano. Zato pri ustvarjanju kozmetike Green Pharmacy svoj navdih črpajo iz bogate tradicije zeliščarstva, ki jo propagirajo naše matere in babice. Izbrane rastline, so uporabljali že naši predniki v vsakodnevni negi.

V izdelkih za obraz, telo ali lase boste našli krepilni izvleček koprive, pomirjujočo kamilico, negovalni ekstrakt vrtnic in številne druge. To je le nekaj zelišč in cvetov s koristnimi učinki, ki smo jih uporabili v svoji kozmetiki. Izdelki ne vsebujejo parabenov, SLS, umetnih barvnih in dodatkov.

Smo uradni zastopniki izdelkov znamke Green Pharmacy in izdelke lahko najdete tudi v tuš drogerijah po Sloveniji, veleblagovnici Tiala v Škofji Loki, veleblagovnici Nama v Ljubljani in drogeriji Ilirija v Ljubljani.

KRAUTERHOF

Izdelki znamke Krauterhof nam nudi vrhunske zeliščne kreme primerne za nego mišic in sklepov, nego nog, nego telesa po obremenitvah ali pomaga pri lajšanju poškodb. Skrbno izbrane sestavine poskrbijo za hitro učinkovanje in lajšanje bolečin.

Ena najbolj prodajnih artiklov sta konjski grelni in hladni balzam. Smo uradni zastopniki izdelkov znamke Krauterhof v Sloveniji.

Izdelki znamke Krauterhof so na voljo v trgovinah Tuš po Sloveniji, Tuš drogerijah po Sloveniji, veleblagovnici Tiala v Škofji Loki, veleblagovnici Nama v Ljubljani in drogeriji Ilirija v Ljubljani.

 

ALTER HEIDESCHAFER

Izdelki znamke Alter Heideschafer nam nudi vrhunske zeliščne kreme primerne za nego mišic in sklepov, nego nog, nego telesa po obremenitvah ali pomaga pri lajšanju poškodb. Skrbno izbrane sestavine poskrbijo za hitro učinkovanje in lajšanje bolečin.

Ena najbolj prodajnih artiklov sta gel za utrujene noge (Fus Gel) ter borov masažni fluid. Smo uradni zastopniki izdelkov znamke Alter Heideschafer v Sloveniji.

Izdelki znamke Krauterhof so na voljo v trgovinah Tuš po Sloveniji, Tuš drogerijah po Sloveniji, veleblagovnici Tiala v Škofji Loki, veleblagovnici Nama v Ljubljani in drogeriji Ilirija v Ljubljani.

PIERRE RENE PROFESSIONAL

Pierre Rene je podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju kozmetike. S tako bogatimi izkušnjami in lastnim znanjem lahko enostavno spremenijo trende in ideje v kakovostne kozmetične izdelke.

Da bi zagotovili visoko kakovost ponujenih izdelkov, podjetje sodeluje z najboljšimi svetovnimi proizvajalci embalaže in kozmetičnih formul iz Nemčije, Francije, Švedske in Španije.

Pierre Rene je eno najhitreje rastočih podjetij na poljskem trgu kozmetike, ki iščejo podrobno analizo trga, odlično kakovost izdelkov, visoko usposobljenost zaposlenih in sistematično delo. Besede, kot so trendi, strokovnost, inovativnost, kakovost, barva, so osnova za poslovanje.

Pierre René Professional kozmetika nudi širok izbor kozmetičnih izdelkov.

Smo uradni zastopniki izdelkov znamke Pierre Rene Professional. Izdelki so na voljo v veleblagovnici Nama v Ljubljani in v veleblagovnici Tiala v Škofji Loki.

 

HEAN

Stalno osveževanje blagovne znamke HEAN; visoka kakovost; odlično razmerje med kakovostjo in ceno; vedno boljše formule; estetika embalaže, ki jo ocenjujejo ne le končni uporabniki in komercialni partnerji, temveč tudi sami prodajalci trendov… vse to je obrodilo sadove v številnih nagradah in odlikovanjih, ki jih je znamka Hean prejeli v zadnjih letih.

V podjetju HEAN zadovoljstvo kupcev obravnavajo kot merilo kakovosti izdelkov in spodbuda za nenehni razvoj. Več generacij poljskih žensk se je zaupalo in ljudje, ki uporabljajo izdelke, si v zadnjih letih intenzivno prizadevajo za kakovost kozmetike. Poleg tega so zdaj predstavili paleto izdelkov z naprednimi formulami, ki jih priporočajo tudi profesionalci ličenja. Vsak izdelek napredne formule, ki je v katalogu označen kot ARTIST, je primeren za profesionalno uporabo.

Smo uradni zastopniki izdelkov znamke Hean. Izdelki so na voljo v drogeriji Ilirija v Ljubljani in veleblagovnici Tiala v Škofji Loki.